Zielko metsamarjalõhnaline universaalne puhastusvahend 500ml

5.90 

Laos

Tootekood: 5902249015324 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Zielko metsamarjalõhnaline universaalne puhastusvahend

Zielko metsamarjalõhnaline universaalne puhastusvahend on loodusliku koostisega, mis eemaldab tõhusalt tolmu ja mustuse paljudelt pindadelt, ilma et oleks vaja loputada. Kiire toimega triipudevaba sära saavutamiseks.

Zielko metsamarjalõhnaline universaalne puhastusvahend on valmistatud paljude poorsete ja mittepoorsete materjalide jaoks, sobides sealhulgas plaaditud, puit- ja linoleumpõrandate, enamike töölaudade ja lauaplaatide, köögiseadmete, puidust ja sünteetiliste akna-/ukseraamide ja mööbli, plast-, vinüül-, PVC ning enamik sise- ja välismänguasjade puhastamiseks.

 

Kasutamine:

Kasutamiseks pihustage pinnale ja pühkige puhta rätikuga ära. Suurtel pindadel (nt põrandal) kasutamiseks lahjendage 10 ml puhastusvahendit 5 l vees, kandke mõõdukalt mopi või rätikutega pinnale ja laske loomulikult kuivada.

Ettevaatust: Võib ärritada silmi. Toote silma sattumisel loputage mitu minutit jooksva vee all. Kui kannate kontaktläätsi, eemaldage need võimaluse korral ja jätkake loputamist. Kui ärritus püsib, pöörduda arsti poole. Vajadusel kasutage kaitsekindaid/-riietust ja näo-/silmakaitset. Kõrvaldage konteiner ja/või sisu vastutustundlikult, kasutades selleks sobivaid prügikaste.

Koostis: Alla 5% amfoteersed pindaktiivsed ained, alla 5% mitteioonsed pindaktiivsed ained, isopropüülalkohol, lõhnaaine.

pH: 6,6

Aktiivtoimeaine: sidrunhape.