Allahindlus!

Sylveco kase niisutav ja taastav näokreem betuliiniga 50ml

Algne hind oli: 12.90 €.Current price is: 10.89 €.

Laos

Tootekood: 5902249012323 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Sylveco kase niisutav ja taastav näokreem betuliiniga

Tugevalt kuiva ja taastumist vajava atoopilise naha hooldamisel on oluline nahka korralikult niisutada ja määrida, et selle loomulik kaitsekiht pidevalt uuesti üles ehitada. Betuliin aitab leevendada nahakahjustusi ning tänu taimeõlide ja mesilasvaha sisaldusele paraneb naha seisund oluliselt.

Looduslik Sylveco kase niisutav ja taastav näokreem betuliiniga põhineb ainult looduslikel koostisosadel. See on mõeldud kõikide nahatüüpide, eriti tundliku ja allergilise naha igapäevaseks hoolduseks. Peamiselt sisaldab see toimeaineid nagu kasetohust saadud betuliini ja betuliinhapet, millel on nahka rahustavad ja taastavad omadused. Kasekreem taastab naha loomuliku kaitsebarjääri, kiirendab kahjustuse või põletiku tunnustega naha paranemist ja toidab ning taastab tasakaalu. Lõhnavaba.

Dermatoloogiliselt testitud.

Kasutamine:
Kandke kreem puhtale ja kuivale nahale.

Koostisosad:
Aqua, Glycine Soja Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Cera Alba, Sodium Stearate, Betulin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid

Kogus: 50ml

Brändist:

SYLVECO sarja tooted sisaldavad tõhusaid puhaste parasvöötme taimeekstraktide ja külmpressitud õlide kombinatsioone, mis on loodud optimaalse säilivusaja ja konsistentsi tagamiseks.

SYLVECO keskmes on kunstlike koostisosadeta orgaaniline dermokosmeetika, mis on kõrge efektiivsusega tundliku, allergiale kalduva ja probleemse naha ravimisel.

SYLVECO on kaubamärk, mille tooted ei sisalda säilitusaineid, stabilisaatoreid, värvaineid, silikoone, nafta derivaate ega kunstlikke lõhnaaineid, ühendab toksiinivaba puhtuse tõelise ravitoimega.

Lisainfo

Kaubamärk

Sylveco