Allahindlus!

Sylveco silendav näokoorija korundiga 75g

Algne hind oli: 8.89 €.Current price is: 7.99 €.

Laos

Tootekood: 5907502687348 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Sylveco silendav näokoorija korundiga

Looduslik Sylveco silendav näokoorija korundiga, mis on mineraaliderikas ja toitva palmiõliga, mis on mõeldud kuiva, küpse, väsinud ja uuendamist vajava naha puhastamiseks, mis vajab kiiret toitmist. Sisaldab õrnalt sügavpuhastavaid osakesi, mis ei ärrita, kuid eemaldavad tõhusalt surnud rakud ja mustuse. Sisaldab ka väärtuslikku päevalilleõli, millel on radikaalivastased omadused, aeglustades vananemise mõju. Regulaarne kasutamine soodustab paranenud mikrotsirkulatsiooni, et kiirendada paranemist, tasakaalustada nahatooni ning parandada toitainete ja nahahoolduse koostisosade imendumist.

Dermatoloogiliselt testitud.

Kasutamine:
Kasutada 1-2 korda nädalas olenevalt vajadusest. Masseerida näonahka õrnalt umbes 2 minutit, vältides silmaümbrust, ja seejärel loputada hoolikalt sooja veega. Kapillaaride ja rosaatsea sümptomitega nahal ei ole soovitatav koorimist kasutada.

Koostisosad:
Elaeis Guineensis Oil, Alumina, Cera Alba, Lauryl Glucoside, Zea Mays Starch, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Litsea Cubeba Fruit Oil, Limonene.

Kogus: 75 g

Brändist:

SYLVECO sarja tooted sisaldavad tõhusaid puhaste parasvöötme taimeekstraktide ja külmpressitud õlide kombinatsioone, mis on loodud optimaalse säilivusaja ja konsistentsi tagamiseks.

SYLVECO keskmes on kunstlike koostisosadeta orgaaniline dermokosmeetika, mis on kõrge efektiivsusega tundliku, allergiale kalduva ja probleemse naha ravimisel.

SYLVECO on kaubamärk, mille tooted ei sisalda säilitusaineid, stabilisaatoreid, värvaineid, silikoone, nafta derivaate ega kunstlikke lõhnaaineid, ühendab toksiinivaba puhtuse tõelise ravitoimega.

Lisainfo

Kaubamärk

Sylveco