Allahindlus!

Sylveco rahustav ja värskendav ihupiim 300ml

Algne hind oli: 12.99 €.Current price is: 11.99 €.

Laos

Tootekood: 5907502687225 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Sylveco rahustav ja värskendav ihupiim

Valge kase ja hariliku raudrohu ekstraktidega Sylveco rahustav ja värskendav ihupiim on mõeldud igapäevaseks kuiva, sügeleva, ärritunud naha hoolduseks pärast päevitamist või depilatsiooni. Niisutab intensiivselt, rahustab ärritunud nahka, jättes sellele meeldiva värskustunde. Regulaarsel kasutamisel annab nahale kauakestva sügava niisutuse ja tasakaalustab seda. Muudab naha kahjulike välistegurite suhtes vastupidavamaks. Spetsiaalselt välja töötatud koostis võimaldab nahka toita ning taastada selle pehmuse ja elastsuse. Palsamit on kerge peale kanda ja see imendub ideaalselt, jättes naha siledaks, niisutatuks ja lõdvestunuks.

Ihupiim kuivale, ärritunud nahale

Rahustav ihupiim on loodud kõikidele nahatüüpidele. See on eriti kasulik ja toimiv kuiva, sügeleva ja ärritunud naha hooldamisel pärast päevitamist või depilatsiooni.

Imendub kiiresti

Sylveco rahustav ja värskendav ihupiim on kerge koostisega, mida on kerge peale kanda ja imendub kiiresti, jättes naha siidiselt siledaks ja intensiivselt niisutatuks. See ei jäta nahale ebameeldivat, rasvast kihti.

Rahustab sügelevat nahka

Ihupiima peamine koostisosa on viinamarjaseemneõli, mis taastab naha elastsuse, pehmuse ja sileduse. Lisaks sisaldab aaloe, kasetohu ja hariliku raudrohu ekstrakte, mis on rahustava toimega – rahustavad ärritusi ja taastavad intensiivselt nahka ning kõrvaldavad sügelustunnet.

Värskendab ja jahutab nahka

Et anda ihupiimale veelgi paremaid värskendavaid omadusi, on selle koostist rikastatud piparmündi eeterliku õliga. Tänu sellele jätab palsam nahale õrna jaheduse ja värskuse tunde ning lõhna, mis rahustab ja lõdvestab.

Dermatoloogiliselt testitud.

Omadused – Sylveco rahustav ja värskendav ihupiim:

  • muudab naha sametiselt pehmeks ja siidiseks
  • ei ärrita ka kõige tundlikumat nahka
  • rahustav, taastav ja niisutab intensiivselt
  • ei sisalda kunstlikke lõhnaaineid
  • ohutu rasedatele
  • looduslik ja vegan kosmeetika
  • värskendava ja ergastava piparmündi lõhnaga
  • kerge peale kanda, imendub kiirelt ega jäta kleepuvat kihti

 

Kasutamine:
Kandke ihupiim kuivale ja puhastatud nahale ning masseerige õrnalt. Parim on kasutada palsamit pärast vanni, kui nahk on palsami imendumise suhtes kõige vastuvõtlikum.

Koostisosad:
Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Achillea Millefolium Extract, Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita Oil, Benzyl Alcohol, Betulin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Limonene

Kogus: 300ml

Brändist:

SYLVECO sarja tooted sisaldavad tõhusaid puhaste parasvöötme taimeekstraktide ja külmpressitud õlide kombinatsioone, mis on loodud optimaalse säilivusaja ja konsistentsi tagamiseks.

SYLVECO keskmes on kunstlike koostisosadeta orgaaniline dermokosmeetika, mis on kõrge efektiivsusega tundliku, allergiale kalduva ja probleemse naha ravimisel.

SYLVECO on kaubamärk, mille tooted ei sisalda säilitusaineid, stabilisaatoreid, värvaineid, silikoone, nafta derivaate ega kunstlikke lõhnaaineid, ühendab toksiinivaba puhtuse tõelise ravitoimega.

Lisainfo

Kaubamärk

Sylveco